Ga direct naar de inhoud
Zondag 5 April 2015
99e Ronde Van Vlaanderen
Nog 9 Dagen

Mannen Elite

Hugo loopt de Ronde van Vlaanderen

23 Maart 2015

Hugo Derycke uit Avelgem traint momenteel uren aan een stuk om op 3 en 4 april de maar liefst 264,9 km van de Ronde van Vlaanderen al lopend af te leggen. Hugo is echter niet aan zijn proefstuk toe, en doet het met een welbepaald doel: het Kinderkankerfonds.

Hugo is 48 jaar en gaat sinds zijn 40e elk jaar een sportieve uitdaging aan. Zo liep hij onder meer al 8 marathons in 8 opeenvolgende dagen. Dit jaar gaat hij zijn 10e en wellicht laatste uitdaging aan, en die belooft dus de kers op de taart te worden. Deze prestatie is nooit eerder gezien, en vandaar hoopt Hugo op enige belangstelling van het publiek, om op die manier zijn goede doel in de kijker te zetten, het Kinderkankerfonds. Stijn Devolder, tweevoudig winnaar van dé Vlaamse voorjaarsklassieker die Hugo nu in één ruk wenst uit te lopen, is alvast peter van het initiatief.

Derycke weet uiteraard nog niet met zekerheid of hij deze uitdaging ook aan zijn palmares zal kunnen toevoegen, maar ziet deze uitdaging ook als een ideale gelegenheid om met z’n allen een inspanning te leveren voor het goede doel. Hij hoopt u dan ook warm te kunnen maken voor zijn initiatief en roept u op om het Kinderkankerfonds mee een duwtje in de rug te geven. Dit kan alvast via onderstaande gegevens:

 

vzw Kinderkankerfonds

BE31 2850 3053 8255

mededeling: Hugo loopt Ronde

(elke gift vanaf 40€ is overigens goed voor een fiscaal attest)

Lees meer (op nieuwsblad.be)

Laatste editie

 1. 1 Fabian Cancellara
 2. 2 Greg Van Avermaet
 3. 3 Sep Vanmarcke

Overwinningen per land

Ga naar Erelijst
 1. 1 68 overwinningen
 2. 2 10 overwinningen
 3. 3 9 overwinningen
   Vip & Hospitality
   nog 9 dagen en het is zover!
   Flanders Classics