Ga direct naar de inhoud

De Ronde van Vlaanderen 2017: Luc Haekens op pad in Antwerpen en Geraardsbergen!

02 Februari 2017

Flanders Classics staat voor een jaar van vele veranderingen: Omloop Het Nieuwsblad en Dwars Door Vlaanderen treden toe tot het elitekransje van de WorldTour, de Scheldeprijs start eenmalig in Mol als eerbetoon aan Tom Boonen en ook de Ronde van Vlaanderen voerde grondige wijzigingen door met de start in Antwerpen en de terugkeer van de Muur van Geraardsbergen. Wij stuurden met Luc Haekens onze beste reporter naar beide steden en dit is waar hij mee terug kwam.

Screenshot_haekens2

Ronde van Vlaanderen 2017: Luc Haekens in Antwerpen

De Ronde van Vlaanderen start in 2017 in het prachtige Antwerpen, maar daar heeft het stadsbestuur een flinke som geld voor moeten neertellen. Onze reporter Luc Haekens legde de Antwerpenaren enkele oplossingen voor om de Ronde in de 'stad van Brabo' te kunnen bekostigen.

Ronde van Vlaanderen 2017: Luc Haekens in Geraardsbergen

De Ronde van Vlaanderen trekt in 2017 opnieuw door Geraardsbergen en de renners moeten voor het eerst in zes jaar opnieuw over de Muur van Geraardsbergen. Wij stuurden onze sterreporter Luc Haekens de straat op en legden de inwoners van Geraardsbergen enkele mogelijke vernieuwingen voor.

 

      Vip & Hospitality
      nog 38 dagen en het is zover!
      Flanders Classics